Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Ängelholm

Vi ser oss själva som en resurs för er anhöriga. Vi åtar oss allt det som ni själva inte kan eller vill göra. Vi hjälper bl.a. till med transporter, ceremoni, gravsättning, trycksaker, praktiska sysslor, bokningar – vi kan även hjälpa till med den juridik som kan uppstå efter ett dödsfall.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Ängelholm.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Begravningar är den främsta anledningen till att anhöriga anlitar oss på Begravningsbyrå Ängelholm. Vi arrangerar alla typer av religiösa begravningar. Du som vill ha större inflytande över hur begravningen ska se ut kan istället välja att hålla en borgerlig begravning, vilket vi naturligtvis också hjälper till med.

Bouppteckning

Vi har erfarna jurister som kan hjälpa till med all familjejuridik, inklusive bouppteckningar och arvskifte. En bouppteckning är en sammanställning av dödsboets tillgångar och skulder. Om den avlidne var gift räknas även den efterlevandes ekonomi in. Bouppteckningen redogör också för vilka som ärver den avlidne.

Representant vid ceremoni

Som anhörig vill man inte fungera som en funktionär och övervaka ceremonin. Man vill få vara i stillhet och sörja och delta i begravningsakten i lugn och ro. Vår representant tar emot alla gäster och visar dem till rätta, delar ut begravningsprogram och ser i största allmänhet till att allt löper friktionsfritt under ceremonin.

Övriga tjänster

Ovanstående är några av de tjänster vi erbjuder. Men vi kan hjälpa till med allt som rör begravningen – planering, praktisk hjälp och de juridiska frågorna. Det viktiga här är att det är ni anhöriga som bestämmer vad ni vill ha hjälp med.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Ängelholm

Vi på Begravningsbyrån i Ängelholm assisterar gärna vid val av kyrka, kapell och gravplats. Här nedan ser du ett urval av dessa i och runt Ängelholm.

Kyrkor i Ängelholm

Höja kyrka, Rebbelberga kyrka, Ängelholms kyrka, Rönnekyrkan, S:t Mikaels kyrka, Tåstarps kyrka, Farhults kyrka, Munka-Ljungby kyrka och Barkåkra kyrka.

Begravningskapell i Ängelholm

Heliga Korsets kapell och Strövelstorp kapell.

Begravningsplatser i Ängelholm

Ängelholms kyrkogård, Höja kyrkogård, Rebbelberga kyrkogård, Strövelstorps kyrkogård, Barkåkra kyrkogård, Tåssjö kyrkogård, Starby kyrkogård och Tåstarps kyrkogård.

Author photo
Lisa
Skribent
Lisa är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är hon ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.